Pupiņas ar karija mērci un desu Chorizo

Ja vēlaties pagatavot siltu uzkodu, kas pamodinātu garšas sajūtas un kļūtu par ballītes akcentu, pupiņas ar karija mērci un desu Chorizo ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Šajā ēdienā savijas piesātinātā, dūmakainā desas Chorizo garša ar maigi pikantajām pupiņām aromātiskajā karija mērcē. Tā ir silta uzkoda ar intensīvu garšu. Šī uzkoda lieliski sader ar kraukšķīgajiem kukurūzas načos, – ikviens šīs kombinācijas kumoss priecē ar patīkamu garšas kontrastu un savu tekstūru. Pupiņas ar karija mērci un desu Chorizo ne tikai sasildīs vēsos vakaros, bet arī kļūs par neaizstājamu draugu vai ģimenes ballīšu pavadoni, kas tā vien aicina dalīties ar ēdienu un izbaudīt to kopā.
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
200 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

80 g sīpolu

10 g ķiploku

15 g aso piparu

150 g desas Chorizo

15 g bazilika

sāls, malti melnie pipari

eļļa
Sastāvdaļas 2 porcijām
200 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

80 g sīpolu

10 g ķiploku

15 g aso piparu

150 g desas Chorizo

15 g bazilika

sāls, malti melnie pipari

eļļa
  1. Solis 1
    Sīpolus sagriež kubiņos, ķiplokus un asos piparus sīki sakapā. Kopā ar desu Chorizo liek pannā un apcep nelielā daudzumā eļļas uz vājas uguns 6–9 minūtes.
  2. Solis 2
    Pievieno konservētās pupiņas, sāli, piparus un cep 10–12 minūtes. Pasniedziet sautētās pupiņas ar desu Chorizo, ēdienam uzkaisot svaigas bazilika lapiņas.
  3. Solis 3
    Baudiet kopā ar kukurūzas načos čipsiem.
  4. Solis 4
    Ceram, ka šīs pupiņas ar karija mērci un desu Chorizo iekaros jūsu garšas kārpiņas un kļūs par īpaši iecienītu ēdienu, kuru vēlēsieties pagatavot vēl daudzas reizes.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīpoliem un BBQ pupiņām

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīpoliem un BBQ pupiņām ir ideāla izvēle. Šajā ēdienā ir apvienotas “gaļīgās” tekstūras portobello sēnes, kuras lieliski aizstāj gaļu, un maigi pikanti marinēti sīpoli, kas piešķir svaigumu un vieglu skābenumu. Savukārt BBQ pupiņas piešķir dūmakainu saldumu, pieliekot punktu garšas simfonijai, kas atstāj neatkārtojamu iespaidu. Šis tako ir ideāli piemērots gan veģetāriešiem, gan tiem, kuri vienkārši vēlas izmēģināt kaut ko jaunu un interesantu, piemēram, vieglām vakariņām vai ballītei ar draugiem.

  • Veģetāra načos uzkoda ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu

    Kad kārojas viegla un garda uzkoda, kas būtu lieliski piemērota baudīšanai kopā ar draugiem vai ģimeni, veģetārā načos ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu ir ideāla izvēle. Šajā ēdienā kraukšķīgie načos tiek apvienoti ar sātīgajām sarkanajām pupiņām un saldo kukurūzu, radot patīkamu garšu kontrastu, kas, ceram, neatstās vienaldzīgu nevienu. Ikviens kumoss ļauj izbaudīt sulīgās un pikantās piedevas, kas lieliski sader ar sieru un maigo mērci. Tā ir ideāla uzkoda ballītei, filmu vakaram vai vienkārši omulīgai pasēdēšanai mājās. Šī veģetārā načos uzkoda ar sarkanajām pupiņām un kukurūzu ne tikai iepriecinās garšas kārpiņas, bet arī pārsteigs ar savu sātīgumu. Tāpēc aicinām izmēģināt!

  • Veģetāra bowl (bļoda) meksikāņu gaumē

    Kad gribas kaut ko krāsainu, sātīgu un neparasti garšīgu, veģetārā bowl (bļoda) meksikāņu gaumē var būt lieliska izvēle, kas ļaus izbaudīt autentiskas Meksikas virtuves garšas. Ikviens šā ēdiena kumoss atklāj aizvien jaunu garšas niansi. Svaigi tomāti, sulīga kukurūza, olbaltumvielām bagātās pupiņas un aromātiskās garšvielas rada pilnvērtīgu un sabalansētu ēdienu, kas ne tikai iepriecinās jūsu garšas kārpiņas, bet arī sniegs enerģiju visai dienai. Šī veģetārā bowl meksikāņu gaumē ir ideāla izvēle gan vieglām vakariņām, gan pusdienām, kad gribas kaut ko veselīgu, bet vienlaikus arī īpaši gardu. Turklāt tas ir ideāls piemērs, kas uzskatāmi parāda, ka augu izcelsmes uzturs var būt gan sabalansēts, gan gards.