Puravu un šķiņķa pīrāgs
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas






Sastāvdaļas
4 porcijām
3 olas
250g biezpiena
200ml piena
180g miltu
600g puravu
120g šķiņķa strēmelēs
Sviests
250g biezpiena
200ml piena
180g miltu
600g puravu
120g šķiņķa strēmelēs
Sviests
Sastāvdaļas 4 porcijām
3 olas
250g biezpiena
200ml piena
180g miltu
600g puravu
120g šķiņķa strēmelēs
Sviests
250g biezpiena
200ml piena
180g miltu
600g puravu
120g šķiņķa strēmelēs
Sviests
- Solis 1Puravus tvaicē, pēc tam sagriež šķēlītēs.
- Solis 2Olas sajauc ar biezpienu, pienu un miltiem, līdz iegūst viendabīgu masu. Pievieno puravus un šķiņķi.
- Solis 3Cepamo formu ieziež ar sviestu, tajā lej pagatavoto masu un cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā 30 minūtes.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Turku zirņi indiešu gaumē
Spageti ar boloņas mērci no lēcām
Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)
Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti mīksta un aromātiska. Ļaujiet šai receptei kļūt par jūsu vasaras (un ne tikai) zvaigzni, kas uzburs ne tikai gardus acumirkļus, bet arī neaizmirstamas atmiņas.
Atklāj arī...