Saldo kartupeļu un kukurūzas kroketes






1 skārdene Bonduelle kukurūzas
80 g miltu
2 tējk. paprikas vai karija garšvielu
1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
Eļļa cepšanai
Sāls un pipari
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
80 g miltu
2 tējk. paprikas vai karija garšvielu
1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
Eļļa cepšanai
Sāls un pipari
- Solis 1Nomizojiet saldos kartupeļus un sagrieziet tos kubiņos. Tvaicējiet kartupeļus 20 minūtes. Visu sablendējiet.
- Solis 2Kukurūzu nosusiniet un pievienojiet kartupeļu masai. Pievienojiet arī miltus, ķiploku un garšvielas.
- Solis 3Ja vēlaties asāku, pievienojiet čili piparus.
- Solis 4Ar mitrām rokām izveidojiet bumbiņas un apviļājiet tās miltos.
- Solis 5Bumbiņas izcepiet eļļā un nosusiniet.
Veģetārās tortiljas
Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes tiek radītas, izmantojot dažādus pārtikas produktus un pievienojot savdabīgas garšvielas. Meklējat ātri pagatavojama un garda ēdiena recepti? Aicinām izmēģināt viegli pagatavojamo veģetāro tortiljas versiju. Ja vēlaties pagatavot ēdienu ar gaļu, sastāvdaļu sarakstā varat iekļaut, piemēram, maltu liellopu gaļu. Tortiljas – interesanta un garda ideja vakaram ar draugiem vai ģimenei nedēļas nogalē. Kā tās pareizi pagatavot?
Meksikāņu salāti ar kukurūzu
Ātri pagatavojami un neprātīgi gardi meksikāņu salāti aizvedīs Jūs uz Meksiku! Ar šo salātu recepti patiešām nebūs vilties!
Pīrādziņi ar kukurūzu un tzatziki mērci
Kraukšķīgi un veselīgi kukurūzas pīrāgi ar tzatziki mērci – lieliska uzkodas recepte, kad gribas labi uzsākt dienu vai pacienāt viesus.