Šampinjonu un sarkano pupiņu plāceņi
Viegli un ātri pagatavojams ēdiens, kas pārsteigs ikvienu! Lieliska alternatīva gaļas plāceņiem.
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas







Sastāvdaļas
4 porcijām
500 g konservētu “Bonduelle” sarkano pupiņu
1 ķiploka daiviņa
200 g šampinjonu
1 ola
1 skārdene tomātu biezeņa
60 g smalcinātas raudenes
Rīvmaize
Sāls, pipari
1 ķiploka daiviņa
200 g šampinjonu
1 ola
1 skārdene tomātu biezeņa
60 g smalcinātas raudenes
Rīvmaize
Sāls, pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
500 g konservētu “Bonduelle” sarkano pupiņu
1 ķiploka daiviņa
200 g šampinjonu
1 ola
1 skārdene tomātu biezeņa
60 g smalcinātas raudenes
Rīvmaize
Sāls, pipari
1 ķiploka daiviņa
200 g šampinjonu
1 ola
1 skārdene tomātu biezeņa
60 g smalcinātas raudenes
Rīvmaize
Sāls, pipari
- Solis 1Nosusinātas sarkanās pupiņas sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, šampinjoniem, olu, tomātu biezeni, rīvmaizi, raudeni, sāli un pipariem.
- Solis 2Samitrina rokas un veido plāceņus, liek uz cepamā papīra.
- Solis 3Plāceņus cep cepeškrāsnī 200°C 10 minūtes. Plāceņus var pasniegt ar svaigiem salātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā
Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
Veģetārie tako
Atklāj arī...