Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Tagliatelle ar sēnēm un vistas gaļu
Tagliatelle – itāliešu makaronu forma. Šos makaronus pagatavot ir super viegli! Un kas gan sader labāk ar makaroniem, ja ne vistas gaļa un sēnes? Viegls un ikdienā ātri pagatavojams ēdiens.
Viegla
4 cilvēkiem
45 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
300 g tagliatelle makaronu
1 sīpols
500 g sēņu (“Bonduelle” svaigu, saldētu vai konservētu)
2 vistas krūtiņas gabaliņi
Sinepes
Saldais krējums
Olīveļļa
Sāls, pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
300 g tagliatelle makaronu
1 sīpols
500 g sēņu (“Bonduelle” svaigu, saldētu vai konservētu)
2 vistas krūtiņas gabaliņi
Sinepes
Saldais krējums
Olīveļļa
Sāls, pipari
Solis 1
Sīpolu un 500 g sēņu sagriež strēmelēs. Lai taupītu laiku, droši izmantojiet “Bonduelle” saldētās, jau sagrieztās sēnes vai konservētās, kuras nepieciešams tikai notecināt.
Solis 2
Sēnes 5 minūtes apcep pannā nelielā daudzumā eļļas, līdz iztvaiko ūdens.
Solis 3
Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas krūtiņu un apcep 5 minūtes.
Solis 4
Pievieno 1 tējk. sinepju, 4 ēd. k. saldā krējuma, sāli un piparus.
Solis 5
Uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Tikmēr uzvāra ūdeni, pievieno sāli un izvāra 300 g tagliatelle makaronu. Nokāš un pārlej ar saldā krējuma, sēņu un vistas gaļas mērci.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Turku zirņi indiešu gaumē
Spageti ar boloņas mērci no lēcām
Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...
Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem,...