1. >Receptes
  2. >Veģetārā lazanja ar pupiņām karija

Veģetārā lazanja ar pupiņām karija

Kad gribas nobaudīt kaut ko neierastu un pārsteigt savas garšas kārpiņas, veģetārā lazanja ar pupiņām karija mērcē un kukurūzu ir lieliska izvēle. Šajā ēdienā ir apvienota klasiskā itāliešu lazanjas struktūra un eksotikas garšvielas, kas piešķir ēdienam unikālu raksturu. Sulīgās pupiņas un saldā kukurūza kopā ar aromātisko karija mērci rada bagātīgu garšas un tekstūras kombināciju, kas ikvienu kumosu pārvērš patiesā baudā. Šis ir ēdiens, kas parāda, ka augu izcelsmes sastāvdaļas var būt ne tikai sātīgas, bet arī tādas, kas ļauj izpausties radošumam, rada jaunu skatījumu uz tradicionālo ēdienu. Pagatavojiet šo veģetāro lazanju ar pupiņām karija mērcē un kukurūzu, ja vēlaties pārsteigt viesus vai vienkārši izbaudīt interesantu un neierastu ēdienu kopā ar ģimeni.
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
8 tortiljas

200 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

200 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

200 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”

400 g konservētu smalcinātu tomātu

180 g sarkanās paprikas

150 g sīpolu

20 g ķiploku

150 g Čedaras siera

150 g fermentēta siera

15 g bazilika

10 g cukura

sāls, malti melnie pipari

eļļa

koriandrs

asie pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
8 tortiljas

200 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

200 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

200 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”

400 g konservētu smalcinātu tomātu

180 g sarkanās paprikas

150 g sīpolu

20 g ķiploku

150 g Čedaras siera

150 g fermentēta siera

15 g bazilika

10 g cukura

sāls, malti melnie pipari

eļļa

koriandrs

asie pipari
  1. Solis 1
    Sīpolus un papriku sagriež kubiņos. Apcep sakarsētā pannā nelielā daudzumā eļļas 4–5 minūtes. Pierīvē ķiplokus un cep vēl 2–3 minūtes. Pievieno baltās un sarkanās pupiņas un kukurūzu – visu sajauc.
  2. Solis 2
    Konservētajiem tomātiem pievieno sāli, cukuru, baziliku un melnos piparus – visu sablendē. Sarīvē Čedaras un fermentēto sieru.
  3. Solis 3
    Veido lazanjas kārtas: cepamās formas pamatu ieziež ar dažām karotēm sablendēto konservēto tomātu mērces, tortiljas kārto tā, lai veidotos viena kārta. Ja nepieciešams, droši sagrieziet tortiljas tā, lai ar tām varētu pilnībā noklāt jūsu izmantoto formu. Uz tortilju kārtas liek dārzeņu un pupiņu pildījumu, pievieno dažas karotes blendēto tomātu mērces, uzkaisa sarīvēto sieru. Identiski veido nākamās kārtas. Augšējo tortilju kārtu pārlej ar blendēto tomātu mērci, bagātīgi uzkaisa sieru un liek cepties cepeškrāsnī 180 oC temperatūrā 15 minūtes.
  4. Solis 4
    Dekorē ar koriandra lapiņām un smalcinātiem asajiem pipariem. Tas arī viss, – izbaudiet jūsu pagatavoto veģetāro lazanju ar pupiņām karija mērcē un kukurūzu.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Veģetāra bowl (bļoda) meksikāņu gaumē

    Kad gribas kaut ko krāsainu, sātīgu un neparasti garšīgu, veģetārā bowl (bļoda) meksikāņu gaumē var būt lieliska izvēle, kas ļaus izbaudīt autentiskas Meksikas virtuves garšas. Ikviens šā ēdiena kumoss atklāj aizvien jaunu garšas niansi. Svaigi tomāti, sulīga kukurūza, olbaltumvielām bagātās pupiņas un aromātiskās garšvielas rada pilnvērtīgu un sabalansētu ēdienu, kas ne tikai iepriecinās jūsu garšas kārpiņas, bet arī sniegs enerģiju visai dienai. Šī veģetārā bowl meksikāņu gaumē ir ideāla izvēl...

  • Veģetārs burito ar portobello sēnēm un č...

    Kad gribas baudīt veģetāru ēdienu ar izteiksmīgu garšu, veģetārais burito ar portobello sēnēm un čil...

  • Veģetārās tortiljas

    Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes t...