Veģetārie tako
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote malta koriandra
2 ķiploka daiviņas
čili pēc garšas
šķipsna svaiga koriandra
2 laimi
sāls un pipari pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
skābais krējums pasniegšanai
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote malta koriandra
2 ķiploka daiviņas
čili pēc garšas
šķipsna svaiga koriandra
2 laimi
sāls un pipari pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
skābais krējums pasniegšanai
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote malta koriandra
2 ķiploka daiviņas
čili pēc garšas
šķipsna svaiga koriandra
2 laimi
sāls un pipari pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
skābais krējums pasniegšanai
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote malta koriandra
2 ķiploka daiviņas
čili pēc garšas
šķipsna svaiga koriandra
2 laimi
sāls un pipari pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
skābais krējums pasniegšanai
- Solis 1Nosusinātas pupiņas apcep olīveļļā aptuveni 2–3 minūtes, pievieno garšvielas, izspiestu ķiploku, sāli, piparus un apslaka ar laima sulu no viena laima.
- Solis 2Sajauc un pievieno čili pēc garšas.
- Solis 3Nomizo sarkano sīpolu. Sagriež kubiņos sīpolu un nomazgātus tomātus, sasmalcina koriandru.
- Solis 4Tako izstrādājumos pilda kukurūzas, tomātu un pupiņu maisījumu, pārkaisa ar svaigu koriandru, uzber sagriezto sīpolu un apslaka ar laima sulu.
- Solis 5Pasniedz ar skābo krējumu. Labu apetīti!
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā
Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
Veģetārs burgers ar tomātiem, cukini un baltajām pupiņām
Jau mutē saskrien siekalas pēc šī „burgera" aplūkošanas? Lieliskas ziņas – tas ir bez gaļas, bet izcili gards! Aicinām nobaudīt šo gardo pupiņu bāzes burgeru.
Atklāj arī...