Zaļo zirnīšu saldējums ar kokosriekstiem un pistācijām

Jā, jā, izlasīji pareizi! Saldējums no zaļajiem zirnīšiem. Tas pārsteigs ikvienu. Uzticies Bonduelle!
Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene Bonduelle zaļo zirnīšu

200 ml kokosriekstu piena

100 g pūdercukura

2 saujas nesālītu grauzdētu pistāciju
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene Bonduelle zaļo zirnīšu

200 ml kokosriekstu piena

100 g pūdercukura

2 saujas nesālītu grauzdētu pistāciju
  1. Solis 1
    Sablendējiet zirnīšus, iegūto masu izberziet caur sietu.
  2. Solis 2
    Kokosriekstu pienu uzsildiet. Noņemiet no uguns.
  3. Solis 3
    Pūdercukuru izšķīdiniet, bet pistācijas samaliet.
  4. Solis 4
    Visas sastāvdaļas samaisiet karsta ūdens peldē. Maisiet, kamēr iegūta krēmveida konsistence.
  5. Solis 5
    Masu atdzesējiet auksta ūdens peldē un glabājiet ledusskapī.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Pikantā zupa

    Meklē ātri pagatavojamas un gardas uzkodu un ēdienu recepšu idejas mājas viesībām? Šī recepte būs lieliski piemērota ballītei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar partneri.

  • Zivju lazanja ar zaļajiem zirnīšiem

    Bonduelle piedāvā idejas vakariņu galdam ar Itālijas pieskārienu. Tradicionālas itāļu receptes gaida Tevi!

  • Dārzeņu sacepums

    Citāda recepte ar kartupeļiem un dārzeņiem! Garšu bagātība un kombinēšanas iespējas patiks ikvienam. Uzticies Bonduelle!