Zaļo zirnīšu saldējums ar kokosriekstiem un pistācijām
Jā, jā, izlasīji pareizi! Saldējums no zaļajiem zirnīšiem. Tas pārsteigs ikvienu. Uzticies Bonduelle!
Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene Bonduelle zaļo zirnīšu
200 ml kokosriekstu piena
100 g pūdercukura
2 saujas nesālītu grauzdētu pistāciju
200 ml kokosriekstu piena
100 g pūdercukura
2 saujas nesālītu grauzdētu pistāciju
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene Bonduelle zaļo zirnīšu
200 ml kokosriekstu piena
100 g pūdercukura
2 saujas nesālītu grauzdētu pistāciju
200 ml kokosriekstu piena
100 g pūdercukura
2 saujas nesālītu grauzdētu pistāciju
- Solis 1Sablendējiet zirnīšus, iegūto masu izberziet caur sietu.
- Solis 2Kokosriekstu pienu uzsildiet. Noņemiet no uguns.
- Solis 3Pūdercukuru izšķīdiniet, bet pistācijas samaliet.
- Solis 4Visas sastāvdaļas samaisiet karsta ūdens peldē. Maisiet, kamēr iegūta krēmveida konsistence.
- Solis 5Masu atdzesējiet auksta ūdens peldē un glabājiet ledusskapī.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Pikantā zupa
Meklē ātri pagatavojamas un gardas uzkodu un ēdienu recepšu idejas mājas viesībām? Šī recepte būs lieliski piemērota ballītei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar partneri.
Zivju lazanja ar zaļajiem zirnīšiem
Bonduelle piedāvā idejas vakariņu galdam ar Itālijas pieskārienu. Tradicionālas itāļu receptes gaida Tevi!
Dārzeņu sacepums
Citāda recepte ar kartupeļiem un dārzeņiem! Garšu bagātība un kombinēšanas iespējas patiks ikvienam. Uzticies Bonduelle!
Atklāj arī...