Meksikāņu salāti ar kukurūzu
1 sarkanā paprika
1 sarkanais sīpols
1 sauja bazilika
3 ēd. k. olīveļļas
1 citrons
1 sarkanā paprika
1 sarkanais sīpols
1 sauja bazilika
3 ēd. k. olīveļļas
1 citrons
- Solis 1Smalki sagrieziet papriku un sīpolu.
- Solis 2Salātu traukā lieciet nosusinātu kukurūzu, papriku un sīpolu.
- Solis 3Baziliku nomazgājiet, nosusiniet un sasmalciniet.
- Solis 4Pagatavojiet mērci, sajaucot olīveļļu un citrona sulu.
- Solis 5Salātiem pievienojiet mērci un sāli.
Veģetārās tortiljas
Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes tiek radītas, izmantojot dažādus pārtikas produktus un pievienojot savdabīgas garšvielas. Meklējat ātri pagatavojama un garda ēdiena recepti? Aicinām izmēģināt viegli pagatavojamo veģetāro tortiljas versiju. Ja vēlaties pagatavot ēdienu ar gaļu, sastāvdaļu sarakstā varat iekļaut, piemēram, maltu liellopu gaļu. Tortiljas – interesanta un garda ideja vakaram ar draugiem vai ģimenei nedēļas nogalē. Kā tās pareizi pagatavot?
Pīrādziņi ar kukurūzu un tzatziki mērci
Kraukšķīgi un veselīgi kukurūzas pīrāgi ar tzatziki mērci – lieliska uzkodas recepte, kad gribas labi uzsākt dienu vai pacienāt viesus.
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.