Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm
Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.
Viegla
4 cilvēkiem
45 minūtes
Sastāvdaļas






Sastāvdaļas
4 porcijām
1 gatava lietošanai apaļā smilšu mīklas loksne
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 gatava lietošanai apaļā smilšu mīklas loksne
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
- Solis 1Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C. Spinātus atkausē saskaņā ar norādēm uz iepakojuma – mikroviļņu krāsnī vai pannā, pievienojot nelielu daudzumu ūdens. Pievieno olu un saldo krējumu, visu sajauc.
- Solis 2Mīklu izveltnē un liek cepamajā pannā. Spinātu maisījumu liek uz mīklas vidū, apkārt atstāj 3 cm brīvu maliņu.
- Solis 3Sēnes cep, līdz izdalās šķidrums (šķidrumu varat pievienot zupai vai risoto). Pēc tam sēnes kārto uz spinātiem.
- Solis 4Pīrāgu apkaisa ar Parmezānu. Pilnībā savieno maliņas. Sakuļ olas dzeltenumu un 1 tējk. ūdens. Ar maisījumu apziež mīklas maliņas. Cep 30 min. Pasniedz karstu vai nedaudz siltu.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu
Croque-monsieur ar spinātiem un kazas sieru
Atklāj arī...