Croque-monsieur ar spinātiem un kazas sieru
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas




Sastāvdaļas
4 porcijām
8 šķēles maizes (baltmaizes vai pilngraudu maizes)
1 iepakojums spinātu lapu
200g svaiga kazas siera
2 ēd. k. saldā krējuma ar augstu tauku saturu
Smalkā sāls, malti pipari
Sviests
1 iepakojums spinātu lapu
200g svaiga kazas siera
2 ēd. k. saldā krējuma ar augstu tauku saturu
Smalkā sāls, malti pipari
Sviests
Sastāvdaļas 4 porcijām
8 šķēles maizes (baltmaizes vai pilngraudu maizes)
1 iepakojums spinātu lapu
200g svaiga kazas siera
2 ēd. k. saldā krējuma ar augstu tauku saturu
Smalkā sāls, malti pipari
Sviests
1 iepakojums spinātu lapu
200g svaiga kazas siera
2 ēd. k. saldā krējuma ar augstu tauku saturu
Smalkā sāls, malti pipari
Sviests
- Solis 1Pannā, karsējot uz nelielas uguns, jauc spinātus, kazas sieru un saldo krējumu, līdz iegūst viendabīgu masu. Pievieno sāli un piparus.
- Solis 2Spinātu maisījumu ziež uz 4 maizes šķēlēm, pārējās četras šķēles uzliek virsū.
- Solis 3Sviestmaizes var pagatavot vairākos veidos: cept cepeškrāsnī 10–15 minūtes 200°C temperatūrā. No abām pusēm apcept pannā izkausētā sviestā, līdz sviestmaizes ir viegli brūnas.
- Solis 4Pasniedz karstas ar salātiem, dārzeņiem, lasi vai kūpinātu foreli, olām.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu
Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm
Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.
Atklāj arī...