Sarkano pupiņu braunijs
Sastāvdaļas








150 g melnās šokolādes
50 g brūnā cukura
50 ml piena pēc izvēles
2 olas
1 sauja riekstu pēc izvēles
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas ekstrakta
Sviests
150 g melnās šokolādes
50 g brūnā cukura
50 ml piena pēc izvēles
2 olas
1 sauja riekstu pēc izvēles
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas ekstrakta
Sviests
- Solis 1Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C. Sarkanās pupiņas nosusiniet. Melno šokolādi izkausējiet karsta ūdens peldē.
- Solis 2Sablendējiet pupiņas ar pienu. Pievienojiet olas, kausētu šokolādi, cukuru, vaniļas ekstraktu un cepamo pulveri.
- Solis 3Riekstus sakapājiet lielos gabalos un uzmanīgi iemaisiet maisījumā.
- Solis 4Cepamo trauku ieziediet ar sviestu, lieciet tajā pagatavoto maisījumu. Cepiet cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes.
- Solis 5Ļaujiet atdzist un sagrieziet.
Čili sautējums
Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.
Čili sautējums “Tradicionālais”
Reizēm vienkārši negribas stāvēt pie plīts. Viegli pagatavojamām un ātrām vakariņām vai pusdienām izmēģini tradicionālo čili sautējumu ar Bonduelle pupiņām čili mērcē. Gatavošanas laiks tikai 20 minūtes.
Veģetārās tortiljas
Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes tiek radītas, izmantojot dažādus pārtikas produktus un pievienojot savdabīgas garšvielas. Meklējat ātri pagatavojama un garda ēdiena recepti? Aicinām izmēģināt viegli pagatavojamo veģetāro tortiljas versiju. Ja vēlaties pagatavot ēdienu ar gaļu, sastāvdaļu sarakstā varat iekļaut, piemēram, maltu liellopu gaļu. Tortiljas – interesanta un garda ideja vakaram ar draugiem vai ģimenei nedēļas nogalē. Kā tās pareizi pagatavot?