Veģetārs burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām
60 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
40 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”
50 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle”
80 g rīsu
120 g portobello sēņu
80 g Čedaras siera
50 g tomātu salsas
50 g gvakamoles
sāls, malti melnie pipari
eļļa
60 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
40 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”
50 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle”
80 g rīsu
120 g portobello sēņu
80 g Čedaras siera
50 g tomātu salsas
50 g gvakamoles
sāls, malti melnie pipari
eļļa
- Solis 1Izvāra rīsus.
- Solis 2Sēnes sagriež šķēlēs un apcep sakarsētā pannā nelielā daudzumā eļļas. Cep 8–10 minūtes, līdz apbrūnē. Uzkaisa sāli un piparus.
- Solis 3Tortiljas vidū kārto rīsus, ceptās portobello sēnes, rīvēto Čedaras sieru, kukurūzu, tvaicētās sarkanās pupiņas un sarkanās pupiņas čili mērcē, tomātu salsu un gvakamoli.
- Solis 4Satin: aizlokot apakšējo tortiljas daļu, stingri piespiež pildījumu, pēc tam, aizlokot sānu daļas, satin stingrā rullītī. Burito pasilda sakarsētā pannā 3–5 minūtes no abām pusēm, līdz tortilja nedaudz apbrūnē. Lūk, tas arī viss – veģetārais burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām ir gatavs. Labu apetīti!
Veģetāra bowl (bļoda) meksikāņu gaumē
Kad gribas kaut ko krāsainu, sātīgu un neparasti garšīgu, veģetārā bowl (bļoda) meksikāņu gaumē var būt lieliska izvēle, kas ļaus izbaudīt autentiskas Meksikas virtuves garšas. Ikviens šā ēdiena kumoss atklāj aizvien jaunu garšas niansi. Svaigi tomāti, sulīga kukurūza, olbaltumvielām bagātās pupiņas un aromātiskās garšvielas rada pilnvērtīgu un sabalansētu ēdienu, kas ne tikai iepriecinās jūsu garšas kārpiņas, bet arī sniegs enerģiju visai dienai. Šī veģetārā bowl meksikāņu gaumē ir ideāla izvēle gan vieglām vakariņām, gan pusdienām, kad gribas kaut ko veselīgu, bet vienlaikus arī īpaši gardu. Turklāt tas ir ideāls piemērs, kas uzskatāmi parāda, ka augu izcelsmes uzturs var būt gan sabalansēts, gan gards.
Veģetārā lazanja ar pupiņām karija
Kad gribas nobaudīt kaut ko neierastu un pārsteigt savas garšas kārpiņas, veģetārā lazanja ar pupiņām karija mērcē un kukurūzu ir lieliska izvēle. Šajā ēdienā ir apvienota klasiskā itāliešu lazanjas struktūra un eksotikas garšvielas, kas piešķir ēdienam unikālu raksturu. Sulīgās pupiņas un saldā kukurūza kopā ar aromātisko karija mērci rada bagātīgu garšas un tekstūras kombināciju, kas ikvienu kumosu pārvērš patiesā baudā. Šis ir ēdiens, kas parāda, ka augu izcelsmes sastāvdaļas var būt ne tikai sātīgas, bet arī tādas, kas ļauj izpausties radošumam, rada jaunu skatījumu uz tradicionālo ēdienu. Pagatavojiet šo veģetāro lazanju ar pupiņām karija mērcē un kukurūzu, ja vēlaties pārsteigt viesus vai vienkārši izbaudīt interesantu un neierastu ēdienu kopā ar ģimeni.
Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)
Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti mīksta un aromātiska. Ļaujiet šai receptei kļūt par jūsu vasaras (un ne tikai) zvaigzni, kas uzburs ne tikai gardus acumirkļus, bet arī neaizmirstamas atmiņas.