Veģetāra bowl (bļoda) meksikāņu gaumē
100 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
100 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”
80 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle”
60 g konservētu balto pupiņu tomātu mērcē “Bonduelle”
50 g sarkano sīpolu
80 g tomātu
sāls, malti melnie pipari pēc garšas
1 laims
koriandrs
sīpolloki
redīsi
60 g grieķu jogurta
20 g piparmētru
10 g laima sulas
100 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
100 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”
80 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle”
60 g konservētu balto pupiņu tomātu mērcē “Bonduelle”
50 g sarkano sīpolu
80 g tomātu
sāls, malti melnie pipari pēc garšas
1 laims
koriandrs
sīpolloki
redīsi
60 g grieķu jogurta
20 g piparmētru
10 g laima sulas
- Solis 1Katlā ielej ūdeni, uzvāra, pēc tam ieber rīsus. Vāra 12 minūtes.
- Solis 2Tomātus un sarkanos sīpolus sagriež kubiņos. Grieķu jogurtu sajauc ar sasmalcinātu piparmētru un laima sulu.
- Solis 3Bļodās liek rīsus, virsū liek sagrieztos tomātus, sīpolus un kukurūzu, kārtojot dārzeņus pusaplī. Blakus kārto sarkanās pupiņas, baltās pupiņas tomātu mērcē un sarkanās pupiņas čili mērcē. Visu apslaka ar laima sulu un pārlej ar grieķu jogurta un piparmētru mērci. Dekorē ar koriandru, sīpollokiem un redīsiem. Veģetārā bowl meksikāņu gaumē ir gatava – labu apetīti!
Veģetārs burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām
Kad gribas baudīt veģetāru ēdienu ar izteiksmīgu garšu, veģetārais burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām var būt ideāla izvēle. Šajā receptē gaļīgā portobello sēņu tekstūra apvienojas ar maigi pikantajām čili pupiņām, radot ēdienu, kas apmierina arī visprasīgākās garšas kārpiņas. Ietīta mīkstā tortiljā, harmoniskā dārzeņu, siera un garšvielu kombinācija atklājas ikvienā kumosā. Šis veģetārais burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām ir lieliska izvēle gan pusdienām, gan vakariņām, kad gribas baudīt gardu, sātīgu un veģetāru ēdienu. Ļaujiet sev izbaudīt garšu harmoniju, kurā atklājas viss veģetāro sastāvdaļu potenciāls.
Veģetārā lazanja ar pupiņām karija
Kad gribas nobaudīt kaut ko neierastu un pārsteigt savas garšas kārpiņas, veģetārā lazanja ar pupiņām karija mērcē un kukurūzu ir lieliska izvēle. Šajā ēdienā ir apvienota klasiskā itāliešu lazanjas struktūra un eksotikas garšvielas, kas piešķir ēdienam unikālu raksturu. Sulīgās pupiņas un saldā kukurūza kopā ar aromātisko karija mērci rada bagātīgu garšas un tekstūras kombināciju, kas ikvienu kumosu pārvērš patiesā baudā. Šis ir ēdiens, kas parāda, ka augu izcelsmes sastāvdaļas var būt ne tikai sātīgas, bet arī tādas, kas ļauj izpausties radošumam, rada jaunu skatījumu uz tradicionālo ēdienu. Pagatavojiet šo veģetāro lazanju ar pupiņām karija mērcē un kukurūzu, ja vēlaties pārsteigt viesus vai vienkārši izbaudīt interesantu un neierastu ēdienu kopā ar ģimeni.
Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)
Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti mīksta un aromātiska. Ļaujiet šai receptei kļūt par jūsu vasaras (un ne tikai) zvaigzni, kas uzburs ne tikai gardus acumirkļus, bet arī neaizmirstamas atmiņas.