Veģetārā pica
Tomātu mērce
1 paciņa Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
Rīvēts siers
Sāls un pipari
Tomātu mērce
1 paciņa Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
Rīvēts siers
Sāls un pipari
- Solis 1Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C.
- Solis 2Uz cepamā papīra veidojiet mīklu, maliņas uzlokiet.
- Solis 3Mīklas vidū izveidojiet dažus caurumiņus un cepiet cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, līdz mīkla ir gaiši brūna.
- Solis 4Daļu zirnīšu pārlejiet ar verdošu ūdeni. Kukurūzu un sarkanās pupiņas nosusiniet.
- Solis 5Kad mīkla izcepusies, ieziediet to ar tomātu mērci. Virsū lieciet zirnīšus, kukurūzu un sarkanās pupiņas.
- Solis 6Pievienojiet rīvētu sieru un garšvielas.
- Solis 7Cepiet cepeškrāsnī vēl 10–15 minūtes.
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
Veģetārās tortiljas
Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes tiek radītas, izmantojot dažādus pārtikas produktus un pievienojot savdabīgas garšvielas. Meklējat ātri pagatavojama un garda ēdiena recepti? Aicinām izmēģināt viegli pagatavojamo veģetāro tortiljas versiju. Ja vēlaties pagatavot ēdienu ar gaļu, sastāvdaļu sarakstā varat iekļaut, piemēram, maltu liellopu gaļu. Tortiljas – interesanta un garda ideja vakaram ar draugiem vai ģimenei nedēļas nogalē. Kā tās pareizi pagatavot?
Meksikāņu salāti ar kukurūzu
Ātri pagatavojami un neprātīgi gardi meksikāņu salāti aizvedīs Jūs uz Meksiku! Ar šo salātu recepti patiešām nebūs vilties!